Při nákupu nad 2 000 Kč doprava ZDARMA

Napsali o nás - Happymag.cz

Happymag.cz o nás napsal: 

"Možná, že slovo kolagen slyšíte a čtete všude kolem sebe, ale nevíte, co to je a k čemu je vlastně dobrý. To byste ale měli, protože kolagen se přirozeně vyskytuje v našem těle a je zodpovědný za pevné kosti, klouby, ale i za krásnou pleť. Čím jsme starší, tím máme kolagenu méně, proto je potřeba se na něj zaměřit a dodávat ho tělu v opravdu dostatečném množství. Doporučíme vám jeden opravdu kvalitní od Yavanie a řekneme, proč si vybrat zrovna ten.''

8 důvodu proč užívat kolagen

1. Krásná pokožka, vlasy i nehty 

To, co chceme zkvalitnit a zlepšit asi všichni. Pokožka bez vrásek, která září a je pevná a krásné kvalitní a dlouhé vlasy i nehty, které rostou rychlostí blesku (skoro). Tak s tím vším kolagen velmi pomůže.

3. Chutná dobře

Asi si říkáte, jak takový kolagen chutná. Sám o sobě moc dobrou chuť nemá, ale tady si můžete pochutnat na pomerančové příchuti.

4. Jednoduché dávkování i užívání

Kolagen je ve formě prášku, který vysypte do sklenice vody nebo džusu, rozmíchejte a vypijte. Můžete ho ale také nasypat do jídla. Užívejte jeden sáček 1x denně.

Balení obsahuje 30 sáčků, což je kúra na měsíc. Po takové době uvidíte výsledky!

5. Vyrobeno v ČR

Protože podporujeme lokální produkty.

6. Přestanou vám křupat klouby

Jakmile máte v těle nedostatek kolagenu, projeví se to na pohybové soustavě. Znáte to, když si kleknete a zakřupou vám obě kolena? Tak to kolagen potřebujete a pomůže vám i s tímto.

7. Pevné cévy

To na první pohled nepoznáte, ale tělo vám jistě poděkuje.

8. Snažší sportování a pohyb

Žádná bolest a méně úrazů, na toto se můžete těšit. Vše bude pevnější a vy se budete cítit jistější.

Pokud byste ho chtěli vyzkoušet, mrkněte sem, přečtěte si více a kupte si ho. Určitě nebudete litovat, asi jako my. Vyzkoušejte i další produkty!

Pokud si některý z produktů koupíte a vyzkoušíte, dejte nám vědět, jak jste spokojení.

 

Odkaz k původnímu článku ZDE.