Při nákupu nad 2 000 Kč doprava ZDARMA

4 tipy jak pečovat o řasy

Krásné, dlouhé s husté řasy jsou snem každé ženy. Je však potřeba jim věnovat potřebnou péči, zbytečně je nezatěžovat a dodržovat několik jednoduchých pravidel. Poradíme Vám jak dosáhnout co nejlepších výsledků.

1. Nezapomínejte na odlíčení

Po celodenním nošení řasenky a jiných produktů, nechte vaše oči odpočinout. Poctivé a šetrné odlíčení každý den by měl být základem péče o řasy. Používejte však pouze produkty k tomu určené, které jsou k očím šetrnější a nedráždí pokožku. Při odličování vždy stírejte po směru růstu řas a příliš na ně netlačte, vyhnete se tak jejich nadměrnému lámání. 

2. Strava 

Vyvážený a kvalitní jídelníček ovlivňuje vše v našem těle a řasy nejsou výjimkou. Zařaďte proto do své stravy látky, které podporují tvorbu kreatinu, z nich jsou řasy, vlasy a nehty tvořeny z 90%. Pomůžou nám v tom nenasycené tuky, například oříšky, semínka, vejce a luštěniny. Nezapomínejte na dostatek ovoce a zeleniny. 

3. Den bez líčení 

Dopřejte řasám odpočinek a jeden den přes týden jim dovolte volně dýchat, například o víkendu. Nepoužívejte řasenku a nezatěžujte je. Pokud se necítíte dobře bez jakéhokoliv přípravku, vyzkoušejte průhledné řasenky a gely, které je lehce natočí a oddělí. 

4. Výživa od kořínků 

Ke krásným řasám, které vám bude každý závidět, pomůžou vyživující séra. Stačí aplikace jednou denně a během měsíce uvidíte jak rostou, houstnou a vypadají silněji. Účinek dosahuje až 44% prodloužení během 28 dní. Kamarádky vám budou závidět nádherné přirozené řasy.