Při nákupu nad 2 000 Kč doprava ZDARMA

Blahodárné účinky bylin

Léčivé byliny nás doprovází již po celé generace, o jejich pozitivních účincích věděli už naše prababičky a na přírodu se obracely v mnoha případech. Představíme Vám dnes několik rostlin, které mnoho z nás má na zahrádce, ale i ty méně známe a jejich přínos pro zdraví. 

Příroda nám nabízí velké množství rostlin a bylin, které nám můžou pomoci s vyváženým zdravotním stylem. Slouží především k prevenci a posílení naší přirozené imunity. Při větších zdravotních potížích je nutné již přistoupit na lékařskou péči a podporovat tuto léčbu i přírodně. Volba čajů s více druhy bylin je výbornou cestou k udržování našeho těla v co nejlepší kondici. 

Blahodárné účinky bylin

YAVANIE Detox čaj

Detox čaj YAVANIE pomůže vašemu tělu k očistě a správnému fungování, díky kombinaci vysoce kvalitních bylin – pampeliška, anýz, badyán a kardamom.
Blahodárné účinky bylin

YAVANIE Zelený čaj s jasmínem

Zelený čaj s jasmínem YAVANIE je ideálním doplňkem stravy, jelikož působí nejen jako antioxidant, ale díky obsahu jasmínu má příjemnou vůni a chuť. Zelený čaj podporuje produktivitu a spalování kalorií.
Blahodárné účinky bylin

YAVANIE Urologický čaj

Chuťově vyvážená směs bylin, která vám pomůže s urologickými problémy. Obsahuje ibišek, kopřivu, brusinky, benedikt lékařský, šalvěj, meduňku, tymián, lněné semínko, zelený čaj. 
Blahodárné účinky bylin

YAVANIE Lymfatický čaj

Chuťově vyvážená směs bylin, jenž vám pomůže s lymfatickými problémy. Obsahuje blahodárné bylinky - benedikt lékařský, bez černý, vřes, růže, levandule, šalvěj, zelený čaj.