Při nákupu nad 2 000 Kč doprava ZDARMA

Kyselina hyaluronová a její účinky

Co je kyselina hyaluronová?

Kyselina hyaluronová je našim skvělým pomocníkem v boji proti suché, unavené a vrásčité pleti. Vyskytuje se přirozeně v lidském těle, vlivem stárnutí však její hladina ubývá a je potřeba ji tělu dodat z jiných zdrojů. Doporučuje se proto s užíváním začít již kolem 25. roku života. Pokud budeme užívat kyselinu v kombinaci s kolagenem a vitamínem C, jedná se o velmi účinné trio, které nám pomůže s udržením krásné pleti, funkčních kloubů a ocení jej také vaše kosti.

Kyselina hyaluronová a její účinky

Účinky kyseliny hyaluronové

  • Přirozený lifting pokožky
  • Regenerace kožních buněk
  • Pomáhá udržovat hydratovanou pleť
  • Posilnění kostí a kloubů
  • Pomoc při akné a kožního zánětu
  • Potlačení volných radikálů

Je užívání bezpečné?

Kyselina hyaluronová je pro naše tělo naprosto bezpečná, jelikož tělo ji přirozeně zná. Funguje jako velmi důležitá látka, která má schopnost zadržovat vodu mezi buňkami a tvoří elastická kolagenová vlákna. Viditelné výsledky jsou znatelné do dvou měsíců užívání, pokud dodržujeme pravidelné dávkování. 

Proč kyselinu hyaluronovou užívat?

Jedním z dalších důležitých benefitů užívání je také podpora pleti před volnými radikály, které se běžně objevují všude kolem nás vlivem UV záření. To může vést k poškození kožních buněk a tvorbě pigmentových skvrn. 

Trpíte na suché a unavené oči? Dokonce i s tímto může užívání pomoci, jelikož se zde vyskytuje přirozeně. Bohužel věkem a postupným úbytkem, můžeme pozorovat častější problémy a pocit suchých očí. 

Pozitivní účinky pro naše tělo jsou při užívání velmi rozsáhlé. Spolu se zdravým životním stylem nám tento malý přírodní zázrak pomáhá zpomalit stárnutí a bojovat proti nepříznivým vlivům zvnějška i zevnitř.